Hoppa till sidans innehåll

Arrangemangsdags - igen...

20 AUG 2021 10:26
I och med att pandemirestriktionerna lättat kan vi äntligen börja tävla igen, men också arrangera tävlingar. 3 arrangemang står för dörren.
  • Uppdaterad: 20 AUG 2021 10:26

Visserligen öppnas nu tävlingssäsongen upp igen, men fortfarande har gäller de grundläggande pandemireglerna - håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk. De tävlingar som nu öppnas anpassas naturligtvis till de nya reglerna och det vi kommer att  märka mest är frånvaro av dusch, marka och resultattavla, d.v.s. funktioner där ofta tätare folksamlingar uppstår.

För OKHs del innebär det också att vi åter igen kliver in som arrangörer. Vi har smygstartat lite med U-ringen i juli samt veteran-OL i augusti. Dessa arrangemang har vi genomfört med endast 3-4 funktionärer. De arrangemang som nu står framför oss kräver lite mer funktionärer och vi hoppas ni ställer upp när tävlingledningen kallar!

Först ut är ett gemensamt arrangemang med Fagersta OK. Det gäller ungdomscupen VPT (Västmanland Park Tour), där vi står för den 4:e och näst sista deltävlingen torsdagen den 26 augusti. Tävlingen går på kvällstid med första start 18.00 vid Alfaskolan i Fagersta. Här behöver hjälp med några kontrollvakter.
Nästa arrangemang är Västmanlands DM tävlingar natt och stafett. Natten går fredag den 3:september och stafetten söndag den 5:e. Tävlingsarena är inne i Skinnskatteberg (Sotvreten). Här behöver vi lite mer funktionärer men inte så många som vi brukar ha för ett "normalt" arrangemang i och med att de flesta servicefunktioner utgår.
Tillsammans fixar vi ännu några högklassiska tävlingar, eller hur?
Kommentera gärna nedan om du kan ställa upp.

Skribent: Åke Larsson
E-post: This is a mailto link

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: info@okhedstrommen.s...

Se all info