Hoppa till sidans innehåll

Uffe darrade och rasade i resutatlistan!

28 JUL 2012 10:35
På sista etappen av O-ringen är alla löpares mål att klättra i resultatlistan, vissa av våra löpare nådde det målet - andra inte. Klubbens "tävlings-freak" Uffe klarade inte av att hålla nerverna i styr och rasade många placeringar när O-ringen avgjordes i Halmstad under fredagen.
  • Skapad: 28 JUL 2012 10:35

Inför sista etappen på O-ringen var det 10 löpare från klubben som hade chans att klättra i resultatlistan och åka hem från Halmstad med en skön känsla. Dem som klarade av pressen bäst av våra löpare var Ragnar och Stefan. Ragnar klättrade från placering 10 till placering 6. Stefan klättrade från placering 15 till 11. 

Även Rasmus, Tova och Birgit plockade placeringar och klättrade i resultatlistan. Rasmus som bara sprungit några enstaka tävlingar valde att springa tävlingsklass på O-ringen och slutade som 78 i klassen H11. Tova som är några år yngre än brorsan sprang U2 och slutade på plats 50. Jag tror inte det dröjer många år innan vi också ser Tova springa tävlingsklass på O-ringen. Birgit är nästan som "på-nytt-född" efter sin höftoperation och har sprungit jämt hela veckan slutade som 18 dam i sin klass. 

Jonny, Mats och Karl-Axel lyckades inte riktigt hålla nerverna i styr och tappade några placeringar i resultatlistan. Maggan valde att inte starta på sista etappen, utan valde istället att glassa på TA och heja fram våra andra löpare. Kanske hade det varit bättre om hon hade varit ute i skogen när Uffe kom i mål, för jag gissar att han inte visade så glada miner efter loppet...

Malin, Sylvia och Mirjam har alla varit på plats under veckan men av någon anledning har dem inte haft godkända resultat. De dagar dem har varit godkända har dem sprungit jämt och bra. Om Malin hade varit godkänd hade hon nog varit med och slagits med Ragnar om bästa totalplacering. 

O-ringen i Halmstad är avgjort och vi blickar framåt mot höstens tävlingar. Glöm inte bort OL-rounden 21-23 september där jag hoppas att så många som möjligt ställer upp som arrangörer för att återigen göra tävlingen till en rättvis och rolig tävling! 

 

Skribent: Johanna Mikkelä

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: This is a mailto link

Se all info