Hoppa till sidans innehåll

Träning och upptakt för "upp till 12"

24 MAR 2013 12:12
Inomhus-OL var inget för distriktets yngsta orienterarna. När klubben arrangerade "säsongsupptakt" för dessa i lördags, kom endast 4 barn. 2 barn från Surahammar, 1 från Köping och så klubbens Iris. Bättre uppslutning var det då på den tränings-OL som Uffe och Ragnar arrangerade samtidigt för Hallstingarna som samlade 11 deltagare.
  • Skapad: 24 MAR 2013 12:12

Säsongsupptakten för barn upp till 12 år, planerades på Västmanlands Orienteringsförbunds planeringsträff i november och har funnits i aktivitetskalendern sedan dess. Trots detta kom endast 4 deltagare vilket känns lite tråkigt för oss som arrangörer. Det är ju trots allt lite jobb nedlagt på att iordningställa gymnastiksalen och göra banor och kartor. Visserligen strulade jag till det lite med databasen för tävlingen, så det kanske var tur att det inte blev fler deltagare...

I vilket fall som helst verkade Jonna, Dennis, Filip och Iris trivas med Rogers banor. Det var full fart på benen och efter 1 och en halv timme hade de klarat av alla 12 banorna. Jonnas kommentar på VOFs hemsida styrker iaf att de som var där hade kul! Tack för att ni kom och lycka till med den nya OL-säsongen, med samma fart som i lördags kommer konkurrenterna att få det jobbigt!

Resultat från tränings-OL och inomhus-OL hittar du här >>

Skribent: Åke Larsson

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: This is a mailto link

Se all info