Hoppa till sidans innehåll
OKH

Svealandsmästerskapen avgjordes i Avesta!

10 AUG 2013 17:16
Klubben fick ingen Svealandsmästare - men vi som var på plats var lika glada för det. Allra gladast var Karl-Axel som fick revansch mot John från O-ringen.
  • Skapad: 10 AUG 2013 17:16

5 Hedströmmare var på plats i ett molningt med skönt löpväder i Avesta. Dagen bjöd på fina banor och banläggaren lyckades lura några av våra löpare redan vid startpunkten - John och Roger hade båda problem med att hitta norr på kartan.... 

Iris och Johanna var också på plats och sprang en svårare nivå på banan än vad Iris är van med - det gick bra hela banan men det finns en del att träna på tills nästa säsong då Iris går upp i D14. Birgit sprang även hon en öppen bana och var på bra humör i bilen hem och tyckte det hade varit skönt att komma ut på orientering. 

John som var lika virrig som Roger vid startpunkten hade en tung dag och fortsattade att virra också när han kom iväg från startpunkten. Karl-Axel däremot gjorde ett stabilt lopp och slutade på en fjärdeplats. 

Roger som inte springer så mycket hade inga problem med orienteringen, förutom vid starten, men hade en tung dag löpmässigt - det är nog dags att börja träna för Roger.

 

IMG_2015

Karl-Axel får sig ett gott skratt när Roger berättar om sina problem vid startpunkten. 

Skribent: Johanna Mikkelä

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: This is a mailto link

Se all info