Hoppa till sidans innehåll

Succé för årets Naturpass!

17 SEP 2009 09:53
En nysatsning och lite nya idéer på Naturpasset 2009 blev till succé. Nästan 200 Naturpass kom ut, att jämföra med de senaste årens knappa 20!
I lördags avslutades Naturpasset 2009 på torget med lottdragning av 20 fina priser.
  • Skapad: 17 SEP 2009 09:53

I år gjordes en satsning på naturpasset där klubben gick ut till företag i Skinnskatteberg och erbjöd företag att antingen skänka ett pris eller köpa ett antal naturpass, ca hälften av de företag som nappade på iden skänkte priser och den andra hälften köpte naturpass paket. Sammanlagt med de paket som sen såldes till allmänheten så fick vi i år ut 197 paket. En stor skillnad mot föregående år då de sålda paketen har varit max 20 st.

I lördags när vi hade offentlig dragning av priser på torget i Skinnskatteberg så hade vi fått in 40 paket där deltagarna hade besökt minst 30 av de 60 kontrollerna. Då antalet priser var 20 så var chansen att vinna mycket god. Första priset vanns av Elin Björklund från Västerås, priset var 1000 kr i presentkort på Coop Konsum. Övriga pristagare var: Allan Mattson, Inger Lindqvist, Helena Mikkelä, Billy Qvist, Anders Carlsson, Gunilla Mattson, Miriam Elofsson, Greta Åsberg, Niklas Eliasson, Anna-Stina Mattson, Albert Abrahamsson, Ingemar Eliasson, Göran Mattson, Lillemor Jansson, Malin Jonsson, Ulf Kjellin, Margareta Dahlström, Lars-Göran Fame’ och Jana Forsberg.

OK Hedströmmen tackar alla företag som har medverkat till att göra årets naturpass till en succé!

Skribent: Åke Larsson

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: This is a mailto link

Se all info