Hoppa till sidans innehåll

Sol och spring i benen

24 MAJ 2015 23:32
Det var soligt väder och laddade deltagare när vår klubb arrangerade en tvåmanna sprintstafett vid Herrgårdsängen. Hitresta var klubbar från Sala, Norberg och Surahammar. Sammanlagt blev vi 18 lag som deltog, 10 vuxenlag och 8 ungdomslag.
  • Skapad: 24 MAJ 2015 23:32

Förutom klubbens barn och ungdomar, deltog från oss även tre föräldrapar; Maltes, Kalles, Anders och Noras pappor och mammor. Mer eller mindre nya i orienteringssammanhang. Bra kämpat av oss föräldrar!

Iris och Nora R. tog hem förstaplaceringen med hela tolv minuter före tvåan. Grattis till vinsten och bra jobbat, tjejer!

Röster om dagen från några av klubbens deltagare:

”Kul men jobbigt!”, tyckte Emma som tillsammans med Kalle tog hem en fin tredjeplacering.

”Bra väder och bra tävling för nybörjare. Bra arrangerat och bra att det finns möjlighet att grilla efteråt”, sade Maria Jaxner. Maria och Eva Händig tycker också att det är bra att fokus ligger på att barnen ska tycka att det är kul med orientering, röra på sig och känna gemenskap i klubben. Inte att i första hand prestera bra resultat.

”Jätteroligt. Vissa kontroller var lätta, andra lite svårare.”, tyckte Ida och Nora H. som sprang som ett lag och kom femma. Ida sprang också för första gången helt ensam. Bra gjort, Ida!

Anders och Malte som sprang tillsammans med entusiasm och uthållighet landade på sjunde plats.

”Jag är näst bäst på allt!” menade pappa Anders Andersson, med glimten i ögat, när han under tävlingens gång kommenterade hur resultatet skulle kunna utfalla. Nå, hur gick det, Anders?

Efteråt samlades de som ville, för att grilla medhavd korv och annat ätbart. Någon försökte byta sin korv mot någon annans hamburgare. Dock utan framgång.

Tack, Roger och Åke, för en väl anordnad tävling och en trevlig dag!

 

Här hittar du resultatet från tävlingen >>

Gruppbild

TA

Emma

Edbom

Eva

Taktiksnack

Färdiga

Skribent: Eva Händig
Epost: This is a mailto link

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: This is a mailto link

Se all info