Hoppa till sidans innehåll

Sen rapport från Hallsta: Jonsson i massor!

24 APR 2012 15:06
Jonsson var namnet för dagen, när Hallstahammar ordnade tävling i vårsolen. Även i övrigt skördade Hedströmmarna fina framgångar och Ragnar tog sin första seger för säsongen.
  • Skapad: 24 APR 2012 15:06

Det är sällan med ute på tävlingarna, men när de väl kommer då smäller det bara till... familjen Jonsson menar jag då förstås. I Hallstahammar började Tova och Rasmus med att storma runt U1 resp. U2 på bästa tiden. Sedan var det mamma Malins tur och även hon kom tillbaka med bästa tiden i Ö3. Nu var pressen stor på pappa Stefan. Med minsta marginal klarade han att slippa åka i skuffen hem, han sprang in på en delad bästa tid i Ö5 klassen. Vilken säsongsdebut!!

Även Ragnar fick chans att stråla ikapp med vårsolen denna dag då även han tog säsongens första seger i det vanliga tuffa startfältet med sveriges bästa i åldersklassen närvarande. 

I övrigt blev det många fina placeringar för Hedströmmarna. Roger blev 2:a och även Karl-Axel och Uffe var i toppen på sina klasser. Rens gjorde ett fint lopp i H14 och slutade 7:a. I klassen D12 var det idag Nora som var starkast av våra tjejer, hon blev 4:a medan Iris var strax bakom på en 6:e plats. Fina placeringar för många Hedströmmare alltså.

Undertecknad var även han ute och lufsade i den välbekanta terrängen. Men inte hjälpte det att jag passerat minst 3 kontrollställningar var och varannan dag sedan i höstas... orken att springa finns inte där.... eller så berodde det på den överraskande uppvaktningen jag fick när jag kom ner till TC - tack!

Resultat >>

 

Veteraner
  Tova
Veteranerna kör minst två tävlingar i veckan...   Tova har anledning att vara glad. Bästa tid i U1!
Malin
  Rens
Malin fastnade till slut på bild efter 12 försök.. Segerleende?
Rens var nöjd efter att klarat H14 banan
Skribent: Åke Larsson

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: This is a mailto link

Se all info