Hoppa till sidans innehåll
Foto: aake

Rens skrällde på årets första VPT

08 MAJ 2013 06:35
Rens överraskade oss alla genom att klämma till med en 3:e plats på årets VPT-premiär i Sätrabrunn, Sala!
  • Skapad: 08 MAJ 2013 06:35

Det var en underbar vårkväll i Sätrabrunn där björkarna efter dagens värme precis började spricka ut. 166 glada och förväntansfulla barn- och ungdomar fanns på plats för att ge sig i kast med de trixiga och utmanande banorna som de unga banläggarna Martin Norrbom och Anton Källström ordnat.

Iris som just idag fyllde 12 år, var den första av OKH-arna i startlistan ikväll. Som vanligt gjorde hon ett gediget lopp, men snurrade till det lite på två kontroller och tappade c:a 2,5 minut. Det räckte dock ändå för att springa in på dagens näst bästa tid -  en fin födelsedagspresent!

Sedan var det Rens tur. Idag var han riktigt taggad och presterade ett lopp som vi aldrig tidigare sett honom göra. Med endast ett minimalt misstag och med en riktig kämpainsats med bra tryck i löpsteget, sprang han i mål på kvällens 3:e bästa tid. Grattis Rens!

Nora gick ut sist av våra 3 närvarande löpare. Den stora kartskalan förvirrade i början och Nora sprang alldeles för långt på banans inledande kontroller. När hon väl kom överens med kartskalan, flöt det på fint men då var topplacering inte längre att tänka på.

Nästa vecka fortsätter Touren i Surahammar.

 

Resultat hittar du här >>

Poängställning >>

Skribent: Åke Larsson

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: This is a mailto link

Se all info