Hoppa till sidans innehåll
Två tvåor

Rasmus och Malin sprang hem varsin pallplats på O-ringen!

28 JUL 2013 19:25
"Jag vill slå den där finnen" sa Rasmus till Fagersta Posten - han satsade hårt - men nådde inte riktigt ända fram.
  • Skapad: 28 JUL 2013 19:25

Det har varit en fin vecka för klubbens löpare uppe i Boden, det har varit fint väder och enligt vår utsände på plats har det varit en skön stämning bland klubbmedlemmarna - kanske beror det på de fina resultaten som har presterats under veckan!

Det var många spända och förhoppningsfulla Hedströmmare som gick runt på tävlingsarenan den sista etappen, Maggan startade inte ens, Ulf var över 1 timme sen till start - men vad gjorde det när de fick se Rasmus springa in som totaltvåa i årets upplaga av O-ringen. Snyggt jobbat och stort grattis! Nu är det väl ändå dags att sadla om, lägga fotbollsskorna på hyllan och börja med orientering på riktigt? 

Malin som låg på en tredjeplats inför sista etappen ville ju inte vara sämre än sonen och sprang även hon in på en total andraplats. Ett riktigt stort grattis också till mamma Malin!

Pappa Jonsson nådde inte riktigt lika högt som fru och son - efter en stabil vecka hamnade han på en total fjärdeplats i sin klass. Dottern Tova visar även hon goda orienteringskunskaper och slutar på en 16:e plats av de 133 U2:are som tog sig runt på alla etapper! 

Fighten mellan John och Karl-Axel blev mer spännande än jag trodde. John visade riktigt stora nerver och tappade nästan 10 minuter på K-A på dagens etapp, tur att han hade lite mer tillgodo och segrade till slut över K-A med drygt 1 minut. 

I Broström-familjen var det Mats som drog längsta strået och slutade på en 7:e plats total, men den största skalpen var ändå att slå brorsan Tomas. Sylvia som gått stadigt hela veckan gjorde även ett bra lopp på sista etappen, dock tappade hon två placeringar - men vad gör det när O-ringen i Boden har bjudit på fin, orientering, härlig och jobbig terräng och roliga banor. Robert som började veckan med att springa öppen 9 för att sedan gå ner till öppen 8 gjorde en kanonbra sista etapp och sprang in på tredje bästa tid på etappen - snyggt! 

Sist men inte minst så har vi Henrik Åström vars vecka har varit lite uppochner men Henrik verkar ha få till en bra sista etapp och plockade 9 placeringar och slutade på en total 62:a plats - bra eller dåligt? Det får vi lämna över till Henrik att svara om. 

Årets O-ringen år över och våra löpare börjar närma sig hem, kanske de redan är hemma. Självklart avslutades O-ringens sista dag med gemensam middag - en välförtjänt och förhoppningsvis väldigt god pizza! 

Skribent: Johanna Mikkelä

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: This is a mailto link

Se all info