Hoppa till sidans innehåll

OL-rounden genomförd i hällande regn

24 SEP 2012 21:32
Årets OL-round blev den blötaste genom tiderna och den satte verkligen vår lilla arrangörsstyrka på tufft prov. Men vi lyckades i alla fall genomföra den på ett förnämligt sätt och det kändes som de flesta åkte hem efter söndagens stora prisutdelning med glada miner (om än med sura strumpor och skor)
  • Skapad: 24 SEP 2012 21:32

Som tur var hade vi tillgång till en tävlingsarena där vi kunde hålla till inomhus med såväl sekretariat som ombyte för deltagarna (Masbo IP). Dock fick en del av våra funktionärer jobba ute i det ruggiga vädret hela helgen - extra tack för det alla ni!

Under fredagens uppbyggnad av TA var det i alla fall uppehåll och även natt-sprinten kunde sedan genomföras utan regn. Regnet kom först efter att vi packat ihop för kvällen men sedan höll det i till söndag morgon. 

Trots detta genomfördes tävlingarna utan större bekymmer och vi vill tacka både tävlande och alla våra trogna funktionärer för fint genomförda tävlingar!

Välkomna tillbaka till OL-rounden i augusti 2013.

Här finns bilder, resultat och mer att läsa om OL-rounden >>

 

TA-HL-BQ TA-Mål
Hasse och Billy planerar och bygger målfållan När mörkret börja falla ser det riktigt mysigt ut hos speakern vid målfållan
TA-2 TA-Marka
Petra i markan såg till att det fanns ljus på ståborden och en värmande brasa ordnade Kees intill grillarna Saskia, Petra och Greta i full färd med att fixa smörgåsar och annat gott.
TA-Marka-hamburgare Iris-Nora2
En "välfylld" hamburgare...  Goa kompisar (Iris och Nora)
Nora Iris-Nora
På den inledande natt-sprinten fick Nora tvåla till Iris ordentligt (över 3 minuter) och blev 5:a Men Iris är lika glad ändå...
Rens Iris
Rens tog verkligen ut sig i lördagens regn Iris stämplar imål efter ett fint lopp på den avslutande medeldistansen. Iris blev 4:a


Skribent: Åke Larsson

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: info@okhedstrommen.s...

Se all info