Hoppa till sidans innehåll

OL-rounden avslutad - TACK alla!

18 AUG 2010 09:24
OL-rounden 2010 är ävslutad. Trots lite smolk i bägaren, p.g.a. ett misstag på Svealandsmästerskapens H21Elit bana, måste vi anse att det blev ett lyckat arrangemang! Tack ALLA Ni som åter igen ställde upp och gjorde det möjligt!
Clas-Göran Herrgård Täby, blev den OL-roundaren som vann 1000-lappen!
  • Skapad: 18 AUG 2010 09:24

OL-rounden 2010 är avslutad och återigen kan vi glädjas åt ett lyckat arrangemang (trots kontrollmisstaget). Tack ALLA Ni som gjort det möjligt genom era gedigna arbetsinsatser - Tack ALLA tävlande som gjorde tävlingarna till en OL-fest!

Vi är inte många i arrangörsledet (ungefär lika många som Köping har på funktionärslistan för starten kommande helg) - men Ni är alla fantastiska! Era insatser, stora och små, gör trots allt att vi kan erbjudan ett högklassigt arrangemang. Suveränt!

Det har varit många, många arbetstimmar under året och mycket intensivt den sista veckan och vädergudarna spelade oss slutligen i händerna på gott och ont. Hela veckan förutspåddes en regnig helg med intensivt regnande hela lördagen. Men sista dagen ändrades prognosen och vi fick bada i sol istället för regnvatten. Tyvärr fick detta tillsammans med problemet med tillgång på vatten, till följd att många saknade vatten när de kom i mål i värmen.

Trots detta rosades vårt arrangemang av många deltagare, terräng, banor, speaker och marka nämdes ofta. Härligt!

Nu tar vi arrangemangspaus ett tag, men redan på torsdag den 26/8 kl 18, samlas vi i Kompasshuset för att starta upp inför nästa år - diskutera vad vi kan göra ännu bättre, vad vi kan ändra på, vad vi inte ska göra mm. Vi gör det under lite trevligare former, en UTVÄRDERINGSFEST, där vi njuter av "resterna" från årets marka. Välkomna alla ni som på något sätt hjälpt till under dagarna (och även ni som inte kunde va med i år - men nästa år...)

Än en gång: Stort TACK! från tävlingsledningen !

 

Kees och William hade "heta" dagar i markan. Hamburgare, Holländska frikandeller, och grillkött tillagades på löpande band.

Skribent: Åke Larsson

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: This is a mailto link

Se all info