Hoppa till sidans innehåll

OK Tor - det kunde gått bättre..

03 APR 2012 09:49
Så har också några av våra unga OKH-are gjort säsongsdebut. Stan, Rens, Nora och Iris var på plats på OK Tors traditionella ungdomstävling som i år bröt mot traditionerna och gick ifrån konceptet ungdomstävling. Det var i år en full tävling med alla klasser.
  • Skapad: 03 APR 2012 09:49

Så därför fanns också Uffe och Ragnar på plats och testade av vinterträningens effekter. De flesta av våra barn har i år klivit upp en klass och naturligtvis är det både svårare och pirrigare att göra tävlingsdebut efter den långa vintern då.

Rens fick springa en riktigt lång H14 bana och han manövrerade runt den riktigt snyggt. De två tjejerna hade ingen lyckad start på säsongen. Nora startade 2 minuter bakom Iris och när Iris bommade 3:e kontrollen och sprang tillbaka till 2:an, var Nora ikapp. Men sen blev det rena villervallan. Nora skulle till 2:an och Iris till 3:an.. Hur hängde detta ihop? Det visade sig att Nora fått fel bana, D12K, och tjejerna försökte fortsätta med hjälp av Iris karta. Men det blev en riktig oreda och sammanblandning och Nora hade ju inte tagit D12's första kontroll... till slut gav de upp och glada letade de sig till målet för att berätta om dagens alla knasigheter.

Stan sprang en svårare Öppen bana med undertecknad som uppföljare, det gick däremot jättebra. Stan hade full koll ända till den näst sista av banans 14 kontroller, då en förvirrad Uffe "lurade" Stan att stämpla på samma kontroll som han, 20 meter från den Stan egentligen skulle stämpla på.

Uffe hade ingen bra dag i övrigt, men Ragnar däremot kunde kamma hem en 2:a plats - även om han åter igen strulade till det med kodsiffror och förlorade ca 2 minuter. Segern hade han ändå inte nått upp till.

Nu tar vi nya tag i Kjula på långfredan - då ni!

Förberedelse inför start   Förberedelser för start
Det var kyligt på morgonen och spänning i luften..    Mamma Petra är förberedd för en kylig väntan, medan Iris förbereder sitt lopp med en macka
Flagga-Uffe   Stan-2
Uffe har kan äntligen njuta av nya klubbflaggan    Stan sprang en lång och trixig bana, här var ännu en kontroll avklarad 
Stan-3   Rens
En lurig liten sten     En nöjd Rens spurtar mot mål efter att klarat av sin första H14 bana 
Efter tävling    

Pappa Leif plockar av tävlingsskorna, medan Nora
värmer fingrarna 

   
Skribent: Åke Larsson

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: This is a mailto link

Se all info