Hoppa till sidans innehåll

Nu har vi chansen - vill vi?

13 OKT 2013 22:59
Den 12 november ordnas en "föreningsmässa" i Skinnsberg. Syftet är att ge föreningar en chans att nå ut till Skinnsbergsborna med sin verksamhet.
  • Skapad: 13 OKT 2013 22:59

Så här beskrivs syftet mässan:

• Vi vill ge föreningar och organisationermöjlighet att visa upp sin fantastiska verksamhet tillsammans.

• Nya invånare behöver upptäcka vilken skatt som finns i Skinnskatteberg,

• nya generationer behöver bli varse bredden på vad föreningar kan och vill.

• Människor som förut inte varit aktiva behöver upptäcka föreningsvärlden och medlemmar i olika föreningar behöver hitta varandra.

 


 

Det blir ett pass under dagen och ett kvällspass. 

Visst ska vi väl vara med på detta? ..... Men.. i så fall behöver vi folk som ställer upp och hjälper till. Det tunga jobbet är självklart att planera och förbereda hur vi ska presentera oss. Det lätta jobbet är själva genomförandet på mässdagen.

Vi har ju i klubben en "blivande expert" på området - Johanna.  Johanna studerar "event management" i Varberg och har enligt Roger lovat att hjälpa till med planeringen. Nu befinner sig ju Johanna mitt i studierna och 40 mil bort så vi kan självklart inte hänga upp det hela på hennes fulla deltagande men vi kan säkert få mycket värdefull hjälp.

Med andra ord - vi behöver HJÄLP!

Vill du medverka till att vi når ut med vår verksamhet? Har du idéer på hur vi ska göra det? Kan du ställa upp som representant/funktionär på mässdagen? Så hör av dig till Roger - eller svara direkt här genom att kommentera. 

Hitintills har Roger lovat fixa "prova på" aktiviteter. Petra kan ställa upp på mässdagen dagtid och Maggan kan hjälpa till på mässdagens kvällspass.

Anmäl er så fort ni kan, så vi vet OM vi skall vara med på mässan.

Skribent: Åke Larsson
Epost: This is a mailto link

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: This is a mailto link

Se all info