Hoppa till sidans innehåll
Foto: aake

Många OKH-are på en strålande Arosträff

27 SEP 2015 23:24
Det var ovanligt många OKH-are (hela 15 st!) som deltog när Västerås SOK stod för ett strålande arrangemang i en lika strålande höstsol. Systrarna Wilhemsson strålade också efter att mellansyrran Ella (till höger) vunnit sin allra första tävling och Ida och Moa båda blivit 4:a.
  • Skapad: 27 SEP 2015 23:24

Det var riktigt roligt att se så många OKH-are på tävling igen och extra roligt att klubbens enda seger denna dag togs av en tjej som just börjat springa själv - grattis Ella! Ella upprepade därmed syrran Idas prestation i Norberg härom veckan .. vilka tjejer!
Men det är ju inte bara segrar som räknas, idag vill jag extra framhålla Anders som så när lyckades hålla ihop hela loppet och blev bara 9.56 efter segraren i den tuffa H12-klassen. Endast en kontroll av de 11, orsakade lite extra minuter.. nästa gång..... 

Förutom alla OKH-are som tävlade, imponerade Västerås SOK med att arrangera en utmanade, teknikkrävande och rolig medeldistans i ett skogsområde inte större än det närliggande shoppingcentrat Erikslund. Dusch inomhus, parkering på asfalt nästan i målfållan, nära till start och inte minst Davids smarriga hamburgare  - tummen upp VSOK!

Synd bara att höstsäsongen redan är slut när det gäller närbelägna tävlingar - just som vi kommit igång. Dock återstår höstens höjdpunkt för våra ungdomar - DalaDubbeln och kanske också Enköpings avslutande "Oktoberrace".

Men träningarna fortsätter naturligtvis - på onsdag kl 17 i Kompasshuset!

Dagens klubbresultat hittar du här >>

Skribent: Åke Larsson
Epost: This is a mailto link

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: info@okhedstrommen.s...

Se all info