Hoppa till sidans innehåll

Iris och Stan visade vägen!

11 SEP 2010 15:31
Iris och Stan startade tidigt i sina respektive klasser när DM i medeldistans avgjordes i härlig OL-terräng utanför Ramnäs. Iris var snabbt i mål och hennes tid skulle slutligen räcka till en bronsmedalj i D10-klassen!
  • Skapad: 11 SEP 2010 15:31

Att Iris startade allra först i D10 påverkade inte henne alls. Kontrollerna satt precis där hon förväntade sig och bra fart hade hon hela tiden - det tog bara 18 minuter innan hon uppenbarade sig på upploppet igen.

Inte långt efter Iris målgång, sprang också Stan i mål även han på en jättebra tid - det var en bra början för Hedströmmarna - Iris och Stan hade snabbt "satt ribban"...

Iris klass blev snabbt avgjord och en strålande glad liten tjej kunde gå omkring på TC och njuta av att hon sprungit till sig sitt livs första mästerskaps medalj - brons. Grattis Iris! Stan grejade en finfin 5e plats!

Hedströmmarna droppade in en efter en och även om det inte blev någon guldmedalj, så blev det flera fina lopp och framskjutna placeringar.

Rens orkade idag inte med i Stans snabba tempo, så trots ett felfritt lopp fick han se sig slagen av Stan och slutade 9:a.
Ragnar gjorde som vanligt ett topp lopp, men denna dag räckte det inte till seger. Västerås Kuno fick till ett kanonlopp och besegrade Ragnar med över 3 minuter. John gjorde ett misstag som kostade dyrbara minuter och han slutade 3:a.
Eva Thurén tog hand om silverplatsen i D80, slagen med dryga 2 minuter. Uffe blev 4:a och Roger 5:a i H60 resp. H50.

Iris visar stolt upp en ny hårborste och en blänkande fin DM-medalj!

 

Stan och Rens har koll på prisbordet. Stan fick en ficklampa för sin 5:e plats och Rens på en 9:e plats fick en t-shirt

Skribent: Åke Larsson

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: This is a mailto link

Se all info