Hoppa till sidans innehåll
Foto: aake

Iris i högform - utmanar Ragnar och John!

12 SEP 2011 23:55
Iris har verkligen hittat fin höstform. Norberg och Fagersta körde två tävlingar den gågna helgen med ett underbart TC i "Nya Lapphyttan". Iris sprang på lördagen och även denna helg gick hon som en klocka. Med konkurrens från både Dalarna, Värmland, Gästrikland och Västmanland, sprang hon in på en fin 2:a plats och stod därmed för den bästa klubbplaceringen denna dag.
  • Skapad: 12 SEP 2011 23:55

De senaste åren har ju John och Ragnar varit de från klubben som allt som oftats synts högt eller högst upp i resultatlistorna. Men nu har de fått en utmanare - och en ung sådan dessutom som bara blir bättre och bättre!

Ragnar missade idag lite för mycket för att kunna placera sig allra högst i listan, men en 4:e plats blev det till slut i alla fall.

Det var svåra banor idag och många fick ta god tid på sig för att hitta sina kontroller, andra hittade inte rätt utan stämplade fel...

 

På söndagen var det bara 3 "gubbar" från klubben som var med i leken. Ragnar fick revanch för lördagen, men lyckades inte heller denna gång betvinga den värste konkurrenten, Kalle Johansson från Hedemora. En fin 2:a plats blev det  alla fall.
Karl-Axel fick också revanch idag i och med att han stämplade rätt, men det gjorde inte John. Han upprepade istället Karl-Axels fadäs från lördagen. Sådan är vår sport, ingen segrare är given på förhand...

 

Rens   Stan
Rens kämpade hårt idag och återställer välförtjänt kroppen igen   Stan provade även idag en svårare bana och testade dessutom helt nya skor. Det blev en bra kombination.
Iris saft    
Även Iris känner att hon åter måste få kroppen i balans efter sitt lopp.    
Skribent: Åke Larsson

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: This is a mailto link

Se all info