Hoppa till sidans innehåll

Intensiva Skogsbusdagar

20 AUG 2021 00:34
Det blev roliga och intensiva dagar när vi arrangerade Skogsbus under 4 dagar i början av augusti.
  • Skapad: 20 AUG 2021 00:34

Aktivteterna arrangerades i samarbete med RF SISU (Svensk idrotts utbildningsorganisation) och ingick i en nationell satsning - Summer21 - vilket arrangerades av olika idrottsföreningar över hela landet.

Aktivteterna som var kostnadsfria, genomfördes den 3,4,9 och 10 augusti och varade ca 4-5 timmar. Varje dag serverades också ett mellanmål (extra tack till "kocken" Ragnar).

Inbjudan gick ut till lågstadiebarn (7-9) år men med facit i hand blev det aktiviter med barn i åldrarna 5-11. Här gällde det att vara flexibel och förbereda många aktiviteter då vi från dag till dag inte visste vilka eller hur många som skulle komma. Många barn kom från nyanlända familjer och hade ofta sällskap av småsyskon och andra anhöriga så totalt sett var det mellan 30-45 personer som susade runt kring klubbstugan varje dag och efter egen förmåga deltog i allt från stövelkastning, slangbellaskjutning och plankstafett till lite kartsövningar och labyrintorientering.
Till vår hjälp hade vi Meherit, Titti, Henok och Tekie som fått ledarutbildning av SISU under våren. Stort tack tilli er alla!

Skribent: Åke Larsson
E-post: This is a mailto link

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: info@okhedstrommen.s...

Se all info