Hoppa till sidans innehåll

Höstens träningar för ungdomarna är i full gång

30 AUG 2012 23:10
Höstens CollerCup och ungdomsträningar har startat med två "utomlands träningar". Förra veckan var vi i Västerås och denna vecka i Surahammar.
Dessa båda klubbar arrangerade spontant ett par riktigt fina "Tävlingsrace" speciellt för de barn och ungdomar som är i uppstarten av sin orienteringskarriär.
  • Skapad: 30 AUG 2012 23:10

Ett mycket fint initiativ av VSOK och SSOK. Precis vad vi behöver till våra unga så här direkt efter sommaren - Tack! Vi har redan diskuterat att utöka detta något till nästa år.

Till Västerås kom Iris, Nora och Rens och i Surahammar var det Iris, Maja och Rens som hängde på och fick en mycket nyttig träning i "främmande skog". På bilden ovan syns Maja stämpla i mål i Surahammar. Iris och Maja toppade D11-klassen!

Nu fortsätter vi aktiviteterna från Kompasshuset kl 18.15 på tisdagar. Kommande tisdag (4/9) blir det en kort träning på micro-banor utanför klubbstugan, sen hjälper vi till med förberedelserna för Natt-DM som vi arrangerar på fredagen. Det behövs säkert hjälp med att plocka i kartor eller klippa definitioner eller något annat - om inte annat kan vi hjälpa till att fika =). Välkomna alla gamla och nya orienterare!

IRens   Iris
Rens spurtar mot målet i Surahammar   Iris sprang så fort att SI-pinnen vände sig uppåt :-O
Skribent: Åke Larsson

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: This is a mailto link

Se all info