Hoppa till sidans innehåll
Foto: aake

Fortsatt fina prestationer på VPT

16 MAJ 2015 11:11
Andra deltävlingen i VPT arrangerades av Vandrarringen vid Bjurhovdaskolan i Västerås. Trots vädret, kyligt och med inledande regn, var uppslutningen och entusiasmen stor från klubbens barn och ungdomar.
  • Skapad: 16 MAJ 2015 11:11

Alla presterade bra efter sina förutsättningar och man kan se en tydlig förbättring. Det allra bästa är att se den glädje och motivation de har inför och under tävlingarna.

Emma gjorde en stark prestation och slutade som 6:a i sin klass D10. Jämna sträcktider visar att hon hade ett bra fokus under hela deltävlingen. Även Kalle gjorde bra ifrån sig. Med en försiktig start sprang han upp sig flera placeringar och slutade till sist på 8:e plats i H10. Bra jobbat, Kalle och Emma!

Ida, som är alldeles ny, sprang sin andra prova-på-bana. Den här gången tillsammans med Peter. Hon gjorde en bra prestation och sprang med entusiasm. Bra kämpat och vi hoppas att du vill fortsätta, Ida!

Iris tog hem en tredjeplacering i D14 med mindre än en halvminut till den som vann. I samma klass gjorde Paula bra ifrån sig genom jämna sträcktider och slutade på 13:e plats. Detta bådar gott för framtida bra placeringar. Starkt jobbat av Iris och Paula.

Anders som sprang H12 inledde starkt, tappade tyvärr lite mot slutet och slutade på en 13:e plats. Malte som sprang sin andra tävling, även han i klass H12, gjorde det med gott mod och kämpade bra och slutade på 15:e plats. Anders och Malte har möjligheter att kunna ta bra placeringar framöver. Bra kämpat, Anders och Malte!

Nora, som tagit en paus från träningen under vintern, var nu tillbaka vid förra veckans premiär av VPT på hemmaplan. Hon gjorde en mindre miss men gjorde överlag bra ifrån sig och placerade sig på 14:e plats i sin klass D12. Bra jobbat!

Vi ser fram emot nästa tävling. Det viktiga är att ha kul!

 

Resultat från 2:a deltävlingen hittar du här >>

Totalresultat >>


Emma Nora Ida före start

Foto: Eva H

Malte och Anders spurtar

Foto: Eva H

Skribent: Eva Händig
Epost: This is a mailto link

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: This is a mailto link

Se all info