Hoppa till sidans innehåll

Erfarenheten regerar - kanonstart av John och Ragnar i O-ringen!

26 JUL 2010 09:19
O-ringen i Örebro startade på söndagen. Den första etappen i Kilsbergen var utmanande, tuff och svår. Klubbens mest erfarna herrar visad direkt prov på att dom kommer att vilja vara med i toppstriden när tävlingarna avslutas på fredag.
John inledde starkt med en etappseger i H75-klassen!
  • Skapad: 26 JUL 2010 09:19

Att John är tillbaka igen efter sin svåra skada är inte att ta miste på. När O-ringen inleddes uppe i Kilsbergen och hällande regn och svår terräng visade han prov på både sin erfarenhet och styrka. Visserligen inleddes loppet lite skakigt och det blev en bom på ca 3 min på andra kontrollen, men sen gick det som på räls. När John stämplade vid sista kontrollen hade han 6 sekunder upp till ledning och med en stark spurt såg han till att springa in det försprånget och en ytterligare säkerhetmarginal på 1 sekund!

Även Ragnar, i H70-klassen, är på bettet. Ragnar gjorde ett i stort sett perfekt lopp men strulade lite på sista kontrollen och tappade där nästan en minut. Det räckte dock till en 3:e plats på etappen, 1.25 efter segraren.

Bland övriga OKH-are var det lite blandat resultat. Plus i kanten för Mats Broström, Henrik Åström, Johanna Mikkelä och Birgit Haglund, medan Uffe Kjellin, Robert Broström och Hasse Åström, hade säkert önskat sig en bättre start på O-ringen veckan.

Skribent: Åke Larsson

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: This is a mailto link

Se all info