Hoppa till sidans innehåll
Foto: aake

Avslutningstider

17 JUN 2015 10:06
Övergången från vår till sommar är som alltid högsäsong för avslutningar. Det gäller även för oss orienterare.
  • Skapad: 17 JUN 2015 10:06

Även om avslutningar kan  vara tunga och jobbiga - så finner vi ofta också glädje och spänning i att något nytt ligger framför och att få lämna det som man ändå inte mer kan göra något åt och bara behålla de positiva minnena och erfarenheterna. Den gågna säsongen blev som den blev men den har lärt oss något som vi kan ha med i bagaget inför den nya säsongen. Framför oss ligger bara nya möjligheter!

Efter alla avslutningar, skolan, jobbet, träningssäsongen, tävlingssäsongen m.m. tar vi nu en välbehövligt paus. Det arrangeras dock under sommaren en massa tävlingar för den som inte vill släppa orienteringen helt under lovet. Behöver ni ha SI-bricka så hör av er till Åke eller Roger.

Bilden ovan är från den välbesökta avslutningen på ungdomsträningen. Kvällen bjöd på lite "ovanliga" teknikövningar och grill.

För några veckor sedan avslutades också VPT. Nedan följer Evas skildring från finaldagen.

VPT-final

Klubbens barn och ungdomar trotsade regn och kyla med glatt humör och entusiasm vid finalomgången för Västmanland Park Tour 2015 i Norra Gryta, Västerås förra veckan.

Bra presterat av samtliga som förstås kämpade efter sina egna förutsättningar.

Några urval av resultaten:
Totalt i hela tävlingen blev det en prispokal för Iris när hon tog hem tredje plats i sin klass D14. Emma knep sjundeplaceringen i klassen D10. Med målmedvetenhet och stor kämpaanda sprang Ida i mål efter att ha klarat hela banan i D12 när hon för första gången under VPT sprang helt själv. Malte blev vid utlottning en av de lyckliga vinnarna av ett presentkort.

Övriga; Nora, Nora, Kalle, Anders, Malte och Paula, gjorde mycket bra ifrån sig och kämpade med stor entusiasm och motivation. Nyfiken på resultaten? Gå in här och titta! 

Stort grattis till er alla!

Skribent: Åke Larsson / Eva Händig
Epost: This is a mailto link / This is a mailto link

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: This is a mailto link

Se all info