Hoppa till sidans innehåll

Arosträffen sluter cirkeln på 2012 säsongen

30 OKT 2012 00:02
Sol men nollgradigt och is på vattenpölarna - vi var tillbaka till samma förhållanden som på de första tävlingarna i våras - när säsongens sista tävling avgjordes på Vedbo i Västerås. Självklart var klubbens "tävlings freaks" på plats, men även om det var fina insatser rakt igenom, blev det ingen avslutande säsongsseger för någon OKH-are.
  • Skapad: 30 OKT 2012 00:02

Det har varit ett fint OL-år även i år för våra riktiga tävlingsfanatiker, d.v.s. Uffe, John och Ragnar. Dessa har radat upp topplacering efter topplacering under säsongen men det där riktiga "vinnar-flytet", har inte vilja infinna sig. 

Förutom dessa tre "giganter", har också Karl-Axel tävlat ganska flitigt med toppresultat och inte minst Iris, som vann Enköpings tävling förra helgen.

När Västerås SOK arrangerade en överraskande fin tävling i närområdet Vedbo var därför förhoppningarna stora att OKH skulle få avsluta säsongen 2012 med åtminstone några segrar.

Så blev det dock inte, men alla (förutom undertecknad som mest var på plats för att eventuellt fota någon segrande OKH-are) höll sig väl framme i toppen. Bästa placeringen fick Ragnar med en 3:e plats. 5:a blev John, Uffe och Iris.

Nu är det bara att åka hem och summera och analysera säsongen, träna ännu bättre till nästa säsong och kanske vila lite också.

(Uffe har dock inte gett upp helt.... en sista chans till seger finns ännu nästa helg i Borås. Då åker Uffe ner dit och springer med de andra djuren ;-) )

 

Resultat hittar du som vanligt på Eventor >>

 

Iris

Iris har just avslutat tävlingssäsongen 2012. Klädd som på första tävlingarna i våras, med underställströja och vantar. Även om dagens lopp innehöll 3 bommar, kan Iris se tillbaka på ett strålande år där hon utvecklat sin OL-teknik riktigt mycket!

Skribent: Åke Larsson

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: This is a mailto link

Se all info