Hoppa till sidans innehåll
Foto: aake

Årets säsong lider mot sitt slut

13 OKT 2013 23:44
Orienteringssäsongen 2013 är inne i sin slutfas. I helgen gick 25-mannastafetten i Stockholm och nu är det bara ett fåtal tävlingar kvar.
  • Skapad: 13 OKT 2013 23:44

Några av oss väljer att fortsätta ännu några tävlingar, andra har redan gjort avslut.

Jag skrev tidigare att klubben i år ännu inte fått någon distriktsmästare, men i den allra sista DM-tävlingen - stafetten - kom då äntligen guldet. Det var "dream-team" gänget, John, Karl-Axel och Ragnar som ordnade det.

Våra D12-tjejer, Iris och Nora svarade också för finfina insatser dagen innan på sprint-DM uppe på Djäkneberget i Västerås. De blev 3:a resp. 6:a.

Den kommande helgen väntar "årets ungdomsarrangemang" - Dala-Dubbeln. Nora och Iris med undertecknad som "service manager" reser då upp till Falun för att avsluta säsongen med 2000 andra ungdomar från hela Sverige. Tvåmannastafett på lördagen, myskväll på restaurang och hotell på lördagskvällen och ultralång patrulltävling på söndagen. SMHI har lovat "riktigt Dala-Dubbel väder" - d.v.s. -3 grader och snö .... brrrrrrrrr

Efter Dala-Dubbeln återstår bara Enköpings "Oktoberrace" helgen därpå. Om vi inte frusit fast i Falun, kanske både Iris och Nora och undertecknad sätter den definitiva säsongsslutpunkten då.

Nora-Iris-SprintDM

Nora och Iris avslutar DM-tävlingarna starkt

Skribent: Åke Larsson
Epost: This is a mailto link

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: info@okhedstrommen.s...

Se all info