Hoppa till sidans innehåll

Årets Julklur bjöd på både kyla och spänning!

10 DEC 2014 12:24
Roger hade återigen lyckats knepa ihop ett Julklur som passade alla deltagare. Detta gjorde att alla som var på plats kunde tävla mot varandra och vilken spänning det blev till slut!

  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:32

Julklur2014-2

 

För de lite mer erfarna orienterarna gällde det att reda ett pussel för att kunna hitta var kontrollerna fanns. För våra nya medlemmar fanns lättare varianter att tillgå.

Vid varje kontroll fanns bokstäver som man skulle memorera alternativt skriva upp och som vanligt gällde det att gissa vilken tid man skulle klara av banan på. Den eller de som kom närmast den gissade tiden slutar som segrare.

Det där med att gissa tider är inte alltid så lätt och längst ifrån den gissade tiden var Robert som hade 13 minuter bättre tid än han trodde, det kanske är ett tecken på god form? Även Ragnar hade problem men där handlade det snarare om att memorera bokstäverna. När Ragnar kom i mål och skulle meddela ordet till tävlingsledningen så hade han fått ihop ordet lomesock (?).....det riktiga ordet var tomtesäck. Att Robert och Ragnar inte klarade av året klurigheter syns tydligt i resultatlistan nedan. En resultatlista som visar att man inte behöver vara en erfaren orienterare för att klara av Rogers klurigheter!

 

Årets resultat.

1. Familjen Händig - endast 5 sekunder ifrån den gissade tiden. 

2. Linn - 19 Sekunder ifrån

3. Iris och Johanna - 1:15 ifrån

4. Sylvia Broström

5. Familjen Loenhout

6. Andersoch Kalle Andersson

7. Maria Jaxner och Anders Andersson

8. Ragnar Eriksson

9. Robert Broström

 

Tack till alla som deltog. God fortsättning och gott nytt år! 

Skribent: Roger Åsberg
Epost: This is a mailto link

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: This is a mailto link

Se all info