Hoppa till sidans innehåll

3:e plats också i stafett!

14 SEP 2010 18:15
Iris individuella DM-medalj från lördagens medeldistans sporrade till ytterligare DM-medaljer när Iris tillsammans med Stan, Moa, Ida och Rens tog hem bronset på söndagens stafett! Gubblaget med Uffe, Ragge och Rogge ville naturligtvis inte vara sämre - de tog hem silvermedaljerna i H180-klassen.
  • Skapad: 14 SEP 2010 18:15

Det var 5 år sedan Hedströmmen hade ett ungdomslag på en DM-stafett, då var bl.a. Johanna med i laget. Idag fick hon istället som ledare, coacha fram laget, Stan, Iris, Moa, Ida och Rens, till en brons-medalj!

 

Stan inledde - starkt fokuserad och stärkt av lördagens framgång på medeldistansen. Han gjorde ett suveränt lopp och växlade som 4:a till de tre tjejerna (Iris/Moa/Ida). Tjejerna satt iväg i raketfart och höll tempot ända in till växling med Iris i täten, tätt följd av Moa och Ida. Rens förvaltade sedan den position han fått och spurtade slutligen in laget på en 3:e plats!

 

Gubblaget hade en motig inledning där vare sig Uffe eller Ragnar presterade på sin normala nivå. Avslutaren Roger såg dock till att snygga till resultatet genom att få till ett kanonlopp och ta upp laget till en silverplats!

Starten har precis gått och Stan ger sig ut på sitt livs första startsträcka - det kommer att bli fler...

Taggad till tusen ... ..medan resten av laget intresserat följer starten..
Iris värmer upp för andra sträckan - full av energi Stan spurtar mot växlingen efter ett suveränt lopp
Moa kämpar mot växeln - hon har tagit ut sig helt.. I väntan på de välförtjänta medaljerna
Skribent: Åke Larsson

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: This is a mailto link

Se all info