Hoppa till sidans innehåll
Klassegrare!

3:e etappen bjöd på två Hedströmmensegrare!

24 JUL 2013 16:48
Gårdagens vilodag verkar ha gjort susen - idag fick klubben två etappsegrare genom Malin och Rasmus Jonsson - Grattis!
  • Skapad: 24 JUL 2013 16:48

Både Malin och Rasmus har sprungit stabilt på de två första etapperna och på den tredje etappen kom fullträffen för de båda. För Rasmus blev vinstmarginalen hela 10 minuter på dagens etapp - han ligger fortfarande på en andraplats i totalen men nu mindre än 3 minuter från förstaplatsen - det luktar prispall för Rasmus! Även mamma Malin ligger på en andraplats i totalen men har desto  längre upp till den ärade förstaplatsen, men det är O-ringen vi pratar om - ingenting är omöjligt. Jonsson-familjens andra löpare, Tova och Stefan tuggar fortsatt på i skogarna omkring Boden och bjuder på fina resultat båda två. 

 

Ulf, som stukade foten på första etappen och inte kunde delta på andra etappen var tillbaka på startlinjen idag - och även om han endast "lunkade" fram i skogen så blev det en bättre placering på dagens etapp än på den första etappen. 

 

Margareta visar uppåttgående form och klättrar i totalen efter dagens etapp i den tuffa D65-motionsklassen!

 

Kampen mellan John och Karl-Axel fortsätter - men det ser ut som John har kopplat ett grepp dem emellan - med en marginal på 9 minuter inför de två sista etapperna - men som sagt - ingenting är omöjligt. 

 

Broström-familjen ser även dem ut att triva i skogen och gör fortsatt stabila lopp. Mats besegrade bror Tomas med cirka 4 minuter idag och knaprar in försprånget som brorsan har skapat på de två första etapperna. Robert som tidigare sprungit Öppen 9 blev bara tröttare efter vilodagen och blev tvungen att gå ner en klass, idag sprang han Öppen 8 och visar fortsatt god form. Sykvia tuggar på i sin klass. 

 

Till sist har vi mannen, myten, legenden, Henrik Åström som verkar ha haft det lite tuffare än övriga Hedströmmare idag och tappar 8 placeringar i den totalta resultatlistan. Han får ta nya tag imorgon då den är dags för den fjärde etappen av årets O-ringen!

 

Här hittar du alla O-ringen resultat >> (klicka på Resultat/on-line resultat)

Skribent: Johanna Mikkelä

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: info@okhedstrommen.s...

Se all info