Hoppa till sidans innehåll

2 arrangemang på mindre än en vecka

27 MAJ 2014 07:50
Så har då också vår arrangörsstab haft säsongspremiär. Inom loppet av 5 dagar arrangerade vi såväl Ultralång-DM som en VPT deltävling. Ett stort tack till alla er funktionärer som gjorde det möjligt - igen!
  • Skapad: 27 MAJ 2014 07:50

Vårt lilla men vältrimmade arrangörsgäng fick en fin uppfräschning efter vintervilan med två lagom stora arrangemang. Förutom det gamla "väloljade" maskineriet fick vi nu också hjälp av några "nya" föräldrar som snabbt smälte in i gänget och kom in i sina uppgifter. 

Ultralången arrangerades vid foten av Källfallets skidbacke och vädrets makter stod helt på vår sida. Det blev en varm och skön kväll och deltagarna satt länge kvar på TA och njöt - eller var det kanske trötthet efter den långa distansen som gjorde att många dröjde sig kvar en lång stund.

TA-Slalombacken

5 dagar efteråt var det dags för ett arrangemang av helt motsatt slag. Från ultralångdistans fick vi nu ställa om till sprintdistans. Ungdomarnas 3:e deltävling i parktouren VPT arrangerades med Kompasshuset som TA. Banorna var koncentrerade till området kring kommunhuset, herrgården och herrgårdsängen. Ett myller av löpare sprang i alla riktningar under en kort men intensiv tävling.
Våra nybörjare hade dessutom premiär med att springa själva i tävlingsklass, vilket de klarade galant! Härligt jobbat alla ni!

OKH-are

Skribent: Åke Larsson
Epost: This is a mailto link

Träningsläger

Postadress:
OK Hedströmmen - Orientering
Birgit Haglund, Hagstuvägen 25
73931 Skinnskatteberg

Kontakt:
Tel: 0707132549
E-post: This is a mailto link

Se all info